Rommelmarkt

[Update 8 mei 2024: Alle tafels zijn gereserveerd, kom dus vooral lekker rondsnuffelen bij de ruim 30 verschillende kraampjes!]

Ieder jaar organiseren de vrijwilligers van Jacob Maris op Hemelvaartsdag een knusse rommelmarkt in het kleine speeltuintje op het Columbusplein. De markt begint om 11:00 uur en duurt tot 15:00 uur. De rommelmarkt is in principe buiten, tenzij het hard/langdurig gaat regenen, dan zullen we de markt in het buurthuis houden. In het buurthuis zijn ook drankjes en versnaperingen te verkrijgen.

Een plek op de rommelmarkt (inclusief tafel) boeken kan alleen door onderstaand formulier in te vullen en de kosten direct online te betalen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben kom dan op woensdag of vrijdagavond even langs bij het buurthuis dan kunnen we je erbij helpen. LET OP: je mag alleen tweedehands spullen verkopen, dus géén partijgoederen, zelfgemaakte spullen of eten of drinken.

Om meer mensen een plekje op onze gezellige markt te bieden kun je slechts één plek met tafel (afmetingen zijn ca. 80 x 120 cm) per persoon boeken.
    Totaal


    Deel via:

    Ontdek meer van Buurtvereniging Jacob Maris

    Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.