Yoga (Kashmir / Feldenkrais)

Maandag 9:30 – 10:45 uur


Deze yogalessen zijn gebaseerd op kashmir yoga en de Feldenkrais-methode.
Door rustige beweging, naar binnen gerichte aandacht en verbinding met de ademhaling kunnen -vaak onbewuste- blokkades in het meridiaansysteem worden opgelost zodat het lichaam weer als gehéél kan functioneren.
Het is door de zachte benadering voor iedereen, ook voor ouderen of mensen met een lichamelijke kwetsuur, mogelijk om mee te doen. Ervaring is niet nodig.

Yogamatjes en andere benodigde attributen zijn aanwezig. Draag makkelijk zittende kleding en neem zelf een handdoek mee.

Het cursus seizoen loopt van september t/m juni. Het is mogelijk op elk moment in te stromen, kom gerust eerst een gratis proefles volgen.

Aanmelden gratis proefles

Bij inschrijving dien je lid te zijn/worden van de vereniging (lidmaatschap kost €7,50 per seizoen*) en verplicht je je tot betaling van het lesgeld tot het eind van het seizoen.
De contributie bedraagt €5,- per les (te voldoen per les of per maand). Afwezigheid of ziekte ontslaat je niet van de plicht gemiste lessen te betalen.
(* Stadspashouders krijgen €1,- korting)

Voor meer informatie over de lessen bel de docent: Wies Breukel – Den Hollander, telefoon 020-6762685

Voor meer informatie over Jacob Maris, contributie en lidmaatschap bel of whatsapp 020-6122514 of stuur een mailtje naar info@jacobmaris.com

Deel via: